divendres, 20 de març del 2015

SEGON DIA


El dia d'avui el podem considerar com el primer plenament francés. Pels nois i noies ha sigut un dia d'escola, però en un altre idioma, la qual cosa fa que l'esforç que han de fer de comprensió és bastant elevat. Han començarà les 8:30 h del matí i no han sortit del col·legi fins les 17 h de la tarda. Una jornada densa només trencada per 13 min d'esbarjo i l'hora de dinar. Alguns nois i noies comentaven que el companys francesos feien moltes hores de classe.


Com que els nostres nois i noies estaven treballant, i per no molestar la dinàmica de l'escola, no disposem de massa fotografies, per la qual cosa us ensenyarem el Col·legi Saint Bruno des de fora.
Buscar la història d'aquest col.legi és una mica complicat. Ni la Sra Anouche ni jo mateix l'hem trobat, ni en el Google. Només sabem que és una escola cristiana, com la nostra, i que en els seus orígens era un internat.


Està formada per tres edificis, que corresponen a les tres ampliacions que ha realitzat el col.legi. És una escola de secundària amb alumnes que tenen des dels 11 fins als 16 anys.


Primer edifici de l'escola


Antiga porta principal


Edifici de la primera ampliació a l'altra banda del carrer


Segona ampliació


Vista des del pati




Alumnes fent classe


Alumnes esperant sortir del col.legi


Últimes instruccions abans del cap de setmana amb les famílies



Cadascú a casa del seu company francés. A veure quina sorpresa tindran aquest cap de setmana i què conèixerant de nou.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada