Durant tot el matí hem estat visitant un forn de pa i ens han ensenyat com funciona el seu obrador.
Després de dinar hem fet una petita volta guiada pel poble i hem acabat tastant xocolata.
Estem esperant l'hora de sortida
Anant cap a Les Halles ens trobem el mercat que es fa cada dimarts.
Estem escoltant a la persona que ens acompanyarà i que ens explica què farem durant la jornada d'avui
Arribem al forn que ens ensenyarà el seu obrador
Presentació de la visita
Entrem a l'interior de l'obrador
Comencem per la fabricació del pa. La massa.
Preparació de les barres
Ajudem a marcar les barres de pa i passem a l'elaboració dels pastissos
Ens ensenyen com es fa "Le Miron" , bombons típics de la Tour que alguns tindrem l'oportunitat de provar quan arribem a Molins
Els alumnes ajuden a fer "Le Miron"
Ens ensenyen a fer "Le Macaron" de la Tour, que és una mica diferent del de Lyon
Els alumnes aprenen a fer "Le Macaron"...
I ja és hora de dinar
...
Comença la tarda
Tornem a anar a Les Halles des d'on sortirem per fer el recorregut pel poble
Els alumnes escolten atentament les explicacions de la guia
Sorpresa! Podem veure el poble sense boira
Escoltem les explicacions i observem els tríptics de l'església
I acabem la tarda tastant una mica de xocolata.
Com heu pogut veure en les fotografies, avui hem tingut sort. Ens ha tornat a acompanyar el Sol.
Però demà... Déu dirà. Encara que els metereólegs ja ens ho han dit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada