dimarts, 24 de març del 2015

LA TOUR DU PIN

Avui dimarts hem fet vida a La Tour du Pin. Com cada dia ens hem trobat al col.legi a les 8:30 del matí.  Fins a les 9:45 els nostres alumnes han estat a classe. Posteriorment ens hem traslladat a les Halles per començar la nostra ruta que ens portarà a conèixer millor el poble que ens acull.
Durant tot el matí hem estat visitant un forn de pa i ens han ensenyat com funciona el seu obrador.
Després de dinar hem fet una petita volta guiada pel poble i hem acabat tastant xocolata.



Estem esperant l'hora de sortida



Anant cap a Les Halles ens trobem el mercat que es fa cada dimarts.



Estem escoltant a la persona que ens acompanyarà i que ens explica què farem durant la jornada d'avui



Arribem al forn que ens ensenyarà el seu obrador



Presentació de la visita



Entrem a l'interior de l'obrador



Comencem per la fabricació del pa. La massa.





Preparació de les barres




Ajudem a marcar les barres de pa i passem a l'elaboració dels pastissos




Ens ensenyen com es fa "Le Miron" , bombons típics de la Tour que alguns tindrem l'oportunitat de provar quan arribem a Molins






Els alumnes ajuden a fer "Le Miron"






Ens ensenyen a fer "Le Macaron" de la Tour, que és una mica diferent del de Lyon



Els alumnes aprenen a fer "Le Macaron"...

I ja és hora de dinar
...
Comença la tarda



Tornem a anar a Les Halles des d'on sortirem per fer el recorregut pel poble



Els alumnes escolten atentament les explicacions de la guia



Sorpresa! Podem veure el poble sense boira




Escoltem les explicacions i observem els tríptics de l'església



I acabem la tarda tastant una mica de xocolata.

Com heu pogut veure en les fotografies, avui hem tingut sort. Ens ha tornat a acompanyar el Sol.
Però demà... Déu dirà. Encara que els metereólegs ja ens ho han dit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada